Transport si retururi

Zurry.ro (zurry.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare:

Curierat rapid  - Memex Courier  si Sameday .  Nu se fac livrari  Duminica

Memex Courier / Sameday 
Livrare in 2-4 zile, Calculul costului de livrare se face in functie de greutatea comenzii.
Se percepe un  cost suplimentar de 2,00 lei in cazul platilor in sistem ramburs .
In cosul de cumparaturi este afisat costul final al transportului.

0 kg … 1 kg   →   20,00 lei
1 kg … 5 kg   →   25,00 lei
5 kg … 10 kg   → 40,00 lei

10 kg … 20 kg   → 50,00 lei
20 kg …30 kg   →  60,00 lei
30 kg …40 kg   → 70,00 lei
Produsele ce depasesc 40 kg , vor fi taxate cu 2 lei in plus pe fiecare kg suplimentar.
Se pot percepe taxe pentru coletele care sunt in afara ariei de acoperire  a curierului.

  • Cheltuielile legate de transport sunt suportate de client si vor fi specificate atat in procesul de plasare al comenzii, cat si dupa finalizarea acesteia.
  • Livrarea se va realiza in intervalul 2-4 zile de la confirmarea comenzii exceptand zilele de weekend, precum si sarbatorile legale.


  • Durata de livrare a produselor de  2-4 zile lucratoare  poate fi oferita in perioadele cu volum scazut de comenzi si in conditii de disponibilitate a produselor. Termenul se poate prelungi pana la  30 de zile conform prevederilor legale de livrare a comenzilor plasate online.
  • Clientul are responsabilitatea de a verifica la primirea coletului integritatea produsului si in maxim 48 ore de la primire are obligativitatea de a notifica in scris  firma SC Home Exclusive SRL , pe adresa de e-mail office@zurry.ro   , printr-un email insotit de poze demonstrative ale defectiunilor survenite.
  • Totodata daca la livrarea produsului sunt semnalate deteriorari majore ale ambalajului produsului clientul trebuie sa intocmeasca un proces verbal de constatare avarieri/pierderi sau deteriorare impreuna cu agentul firmei de curierat, si sa pastreze un exemplar. Pentru produsele livrate la adresa din comanda si ulterior transportate de catre client la o alta adresa nu ne asumam responsabilitatea referitor la integritatea transportarii respectivului produs!
  • Factura fiscala poate fi trimisa in format electronic (Legea 571/2003) pe adresa de e-mail furnizata, nefiind necesara stampilarea si semnarea acesteia. Clientul poate solicita oricand la un moment ulterior factura in format tiparit, semnata si stampilata, daca activitatea prestata impune acest lucru (persoana juridica) sau pur si simplu se doreste pastrarea facturii in format tiparit. Toate produsele sunt livrate cu instructiuni de montaj si utilizare in limba romana, daca in mod exceptional acestea au lipsit din colet , se pot trimite clientului in format electronic pe adresa de e-mail lasata in comanda.